Kom eens bij ons Kijken

Wilt u kennismaken met onze school en zelf zien hoe wij werken? Meld u dan via de link hieronder aan voor een kennismakingsgesprek. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak te maken. 

  • *

We maken graag kennis met u

Als u uw kind wilt aanmelden bij de Menkotoren, dan nodigen we u altijd eerst uit voor een kennismakingsgesprek op school. We willen graag horen hoe uw kind is en wat het nodig heeft op school. Daarnaast vinden we het belangrijk dat u vooraf een goed beeld krijgt van onze school.
Om te kunnen beoordelen of onze school kan bieden wat uw kind nodig heeft, hebben we informatie nodig van u, het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal of van de huidige school van uw kind. Zodat uw kind een goede start heeft op de Menkotoren.

Kinderen die binnenkort 4 jaar worden

U kunt uw kind aanmelden voor de basisschool vanaf de dag waarop uw kind 3 jaar wordt.
Bij voorkeur meldt u uw kind minimaal 10 weken voorafgaand aan de start op school bij de
school aan. De school heeft namelijk 6 weken de tijd om een besluit te nemen over de
aanmelding. Deze termijn mag met maximaal 4 weken verlengd worden. Als u uw kind later
aanmeldt, kan het zijn dat uw kind niet op tijd kan worden geplaatst.

Kinderen die van een andere basisschool komen

Na een kennismakingsgesprek kunt u uw kind schriftelijk aanmelden. Wij beoordelen vervolgens of we uw kind een passende plek kunnen bieden.
Bij verhuizing raden wij u aan om uw kind minimaal 10 weken van te voren in te schrijven op de nieuwe school, zodat hij of zij direct na de verhuizing kan instromen.

Hoe krijg ik een aanmeldingsformulier voor de Menkotoren?

Wilt u een formulier om uw zoon/dochter aan te melden voor onze basisschool? Dan kunt U contact met ons opnemen. Indien gewenst maken we direct een afspraak zodat we u meer informatie kunnen geven over onze school. U kunt hiervoor het contactformulier op de website gebruiken.