welkom bij BASISSCHOOL Menkotoren

diskoever maak- en ontdeklab

Dit schooljaar opent KOE het maak- en ontdeklab Diskoever bij basisschool Menkotoren. Een plek waar alle kinderen van de KOE-scholen worden uitgedaagd om te maken en te ontdekken.  Onze klassen hebben zo makkelijk toegang tot materialen en lessen om 21st century skills te oefenen. En onze leerkrachten kunnen de materialen ook zelf inzetten in hun lessen. Dat past helemaal bij onze visie op modern onderwijs. Kom gerust eens kijken en kennismaken met onze school!

Op basisschool Menkotoren vinden we elkaar belangrijk. We kennen elkaar en werken met plezier samen: leerlingen, leerkrachten en ouders. We bieden als kleine, warme school een veilige en inspirerende omgeving voor goed en modern onderwijs. Er is ruimte voor 21st century skills en we werken ontwikkelingsgericht en spelenderwijs bij kleuters. And: we teach English! Dit gebeurt al vanaf groep 1. Dat alles draagt bij aan een stevig fundament voor de toekomst van onze leerlingen.

Wilt u kennismaken met onze school? Dan nodig ik u van harte uit. U kunt bellen voor een afspraak of contact zoeken via het interesseformulier op onze website. Dan neem ik contact met u op om een afspraak te maken.

Karin de Boer
directeur basisschool Menkotoren